Historiaa

Kirjoitettu 9.10.2017
Päivitetty 18.7.2018

*** 18.7.2018: vanha palvelin suljettu.
*** 25.10.2017: uudet laatikot käyttöön.
*** 14.10.2017: lisätty lomake.

Miumau.netin nettisivut ja käyttäjien nettisivut ovat olleet poissa käytöstä jo jonkun aikaa. Valitettavasti en nähnyt muita vaihtoehtoja kuin sulkea Apache-palvelu palvelimella jyllänneen roskapostiongelman vuoksi. Ylläpidän palvelinta vapaa-ajallani ja priorisoin vapaa-aikani aika usein muuhun kuin palvelimen kanssa tappelemiseen. Kaikki ole kuitenkaan menetetty.  Käyttäjien sähköpostit ovat toiminnassa, käyttäjätunnukset, tietokannat ja sivustot ovat tallessa. Mitään ei ole poistettu.

Miumau.netissä on tulossa uudistuksia. Miumau.netin alusta on jo vaihdettu uuteen Cloudlinuxiin ja isona bonuksena käyttäjät saavat jatkossa käyttöönsä cPanel hallintapaneelin. cPanel tarjoaa paljon herkkuja mitä aikaisemmin ei ole miumau.netissä nähty.

Julkaisen piakkoin lomakkeen, jonka jokainen vanha miumau.netin käyttäjä täyttää, jos haluaa uuden tunnuksen cPaneliinLomake kysyy sinulta salasanaa, joka on kissantassu. Rekisteröintisivulla on myös kutsulinkki Discordiin.

Lomake on julkaistu: rekisteröintilomake

Käytäntö tulee olemaan jotain seuraavaa

  1. Täytä lomake ja saat uuden sähköpostitunnuksen (@miumau.net laatikko) sekä cPanel käyttäjätunnuksen.
  2. Asenna uusi sähköpostilaatikko vanhan rinnalle ja kopioi haluamasi viestit vanhasta uuteen. Tai älä kopioi mitään ja aloita tyhjästä laatikosta uudelleen.
  3. Siirrä tiedostot vanhalta palvelimelta uudelle (FTP) tai mielellään asenna käyttämäsi softat/blogit/foorumit uudelleen. Ne ovat kuitenkin vanhentuneita ja täynnä ongelmia.
  4. Win.

Jos sivujesi avaamisen kanssa olisi kiirus niin otahan yhteyttä. Minut tavoittaa sähköpostitse mooret(ä-t)miumau.net tai Dicord kanavalta #miumau.net. Quakenetin kanavalle ei kannata enää mennä.

Päivitystä aiheeseen 25.10.2017

Vanhat miumau.netin sähköpostilaatikot eivät enää jatkossa vastaanota postia. Postit ohjaantuvat jatkossa uusiin laatikoihin uudella palvelimella. Tämä muutos ei vaikuta, jos sinulla on oma domain käytössä. Muutos vaikuttaa vain @miumau.net sähköposteihin.

Vanhoihin laatikoihin pääsee vielä kirjautumaan. Kirjautuminen vanhoihin laatikoihin on aktiivisena jonkun aikaa, että käyttäjät voivat ottaa viestejä talteen tarpeen mukaan.

Lakkasiko sähköpostilaatikkosi toimimasta? Ilmeisesti et ole ollut kovin aktiivinen miumau.netin käyttäjä. Mitään ei ole vielä tässä vaiheessa menetetty. Täytä ylläoleva lomake tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Päivitystä aiheeseen 18.7.2018

Käyttäjillä on ollut tarpeeksi aikaa ottaa tiedostonsa talteen. Palvelin on suljettu lopullisesti.

Jäikö palvelimelle tiedostoja? Olisit ollut aktiivisempi. Aikaa on ollut noin 9kk.

Stay tuned.